header icon mail POSTANI KORISNIK

Tel: 011/4000 440,

Besplatan poziv 0800/444114

Mob: 062 40 80 80,

Karaburma mob: 063 47 22 00

Gold User

Poštovani korisnici, promenom organizacione strukture našeg poslovanja, od 1.1.2013. Uvodi se posebna grupa povlašćenih korisnika pod nazivom "GOLD USER"

Korisnik koji ima status gold usera moćiće po povlasćenim tarifama da koristi naše usluge. U praksi to će značiti da će gold user imati 2x veće brzine od brzina u standardnom cenovniku.

 

Na primer: ako osnovni korisnik za 1250,-  din ima paket od 50 Mbit/sec, gold user može imati 100 Mbit/sec paket za istu mesečnu pretplatu.

 

STICANJE STATUSA "GOLD USER"

 

Ovo je i najvažnije poglavlje naše promene u organizacionoj strukturi. Naime dok vas drugi ugovorom vezuju da koristite njihove usluge 24meseca, kod nas će to biti potpuno drugačije!

Koliko puta Vam se desilo da kod Vaseg mobilnog operatera čije usluge koristite godinama primetite da novi korisnik ili prepaid korisnik može jeftinije da koristi usluge od Vas koji ste im verni godinama?

Da li i oni tako razmišljaju, ili je u pitanju samo profit i dovući sto vise korisnika bez obzira na poštovanje starih lojalnih korisnika i čuvanje domaćinskog ugleda kuće !?

Mi mislimo da je to potpuno pogrešno, s tim i potenciramo da stari korisnik zlata vredi.

GOLD USER može biti korisnik:

- koji nije opominjan zbog dugovanja,

- koji na vreme i uvek izmiruje svoje obaveze

- koji je na mreži vise od 24 meseca.

- koji ne pauzira nalog (pauziranjem naloga resetuje se status)

 

Svako ko ispunjava ove uslove može postati GOLD USER pozivom na tel 062 40 80 80 ili slanjem maila sa prijavom na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. na nasem sajtu.

logo